Nadia Comăneci a stabilit rădăcini americane de mai bine de două decenii, dar tradițiile culinare românești rămân vii în inima ei. Cunoscuta “Zeiță de la Montreal” își încântă soțul, Bart Conner, și fiul, Dylan, cu bucate din țara natală chiar și după atâta timp petrecut în Statele Unite ale Americii. De Paște, fosta campioană olimpică a pregătit delicii tradiționale românești.

Petrecerea Paștelui în SUA cu Nadia Comăneci
Experiența sărbătorilor pascale în Statele Unite este cu totul diferită de cea din România, a dezvăluit Nadia Comăneci. În America, mielul nu este o opțiune obișnuită în meniul de Paște. Cu toate acestea, de peste două decenii, Nadia Comăneci sărbătorește Paștele în Oklahoma, SUA, alături de soțul ei, Bart Conner, și fiul lor, Dylan Paul. Nu demult, a oferit o privire în meniul lor festiv pentru această perioadă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *