### Sorin Bontea, despre originile sale: „N-am crescut în puf”

Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului despre **etnia și originile** lui **Sorin Bontea**, iar celebrul chef nu s-a ferit niciodată să vorbească despre acest subiect.

Deși **s-a născut în București**, Sorin Bontea **este oltean**, deoarece părinții săi provin din **zona Olteniei**. Crescut într-o familie numeroasă, cu **patru frați**, el a mărturisit că **nu a avut o copilărie ușoară** din cauza dificultăților financiare, însă acest lucru l-a învățat **valoarea muncii grele**.

**„N-am crescut în puf. Absolut deloc. Patru frați. Nu am crescut pe genul „bă, le-am avut pe toate”. Am muncit din greu și în condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată. Am trecut prin multe și nu mi s-a părut foarte greu”**, a spus Sorin Bontea în podcastul lui Mihai Morar.

Cu toate provocările prin care a trecut, chef-ul a subliniat că **nu a fost niciodată invidios**, ci a ales să vadă partea bună a lucrurilor și să lupte pentru visurile sale.

**„Îmi place să mă bucur de lucruri. Încerc să găsesc ceva bun în orice. Întotdeauna, am avut, nu am avut, așa și? Nu am fost niciodată genul care să se plângă de ce are sau nu are altcineva. Dacă ăsta sunt și asta se întâmplă, ce să fac altfel?”**, a adăugat el.

### **Cât câștigă Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la ProTV**

După ani de succes la **Antena 1**, unde erau **chefi la „Chefi la cuțite”**, **Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu** s-au întors în **2024 la ProTV**, la **„MasterChef”**, emisiunea care i-a consacrat în urmă cu **12 ani**.

Surse din industrie susțin că cei trei **primeau aproximativ 300.000 de euro pe an** la Antena 1, însă **erau nemulțumiți că nu beneficiau de încasările din publicitate**.

Pentru a-i convinge să revină la **ProTV**, postul de televiziune le-a oferit **un contract dublu**, astfel încât fiecare dintre ei ar încasa **200.000 de euro pe an**, adică aproape **20.000 de euro pe lună**.

**Se așteaptă ca revenirea celor trei chefi la „MasterChef” să crească semnificativ audiențele ProTV**, ceea ce justifică investiția majoră făcută de post.

Revenirea lor marchează **un nou capitol în televiziunea culinară din România**, iar fanii sunt nerăbdători să vadă cum se vor descurca cei trei bucătari în formatul care i-a făcut celebri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *