Câştigătorul competiţiei “Maestrii în Artă Culinara 2024”. Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au convenit să redacteze următorul episod din cadrul spectacolului de gastronomie condus de Irina Fodor, după izbucnirea unui incident cu Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea, care au fost transferaţi în echipa concurenţilor la Pro TV.
Prin urmare, în cadrul “Maestrilor în Artă Culinara”, în acest nou sezon, cei patru arbitri își aduc experienţa lor vastă în arena culinară, pregătiţi să identifice noi talente în domeniul culinar, dar şi să se lupte în arena inventivităţii, care aduce inovaţii, începând cu acest sezon.
Tensiunea şi entuziasmul vor atinge apogeul în finala “Maestrilor în Artă Culinara 2024”, sezonul 13, care va fi transmisă miercuri, 15 mai 2024. Ultima ediţie a show-ului culinar poate fi urmărită pe Antena 1 și AntenaPLAY, începând cu ora 20:30.
Antena 1 oferă un premiu atractiv în valoare de 30.000 de euro, pentru câştigătorul titlului de cel mai talentat bucătar, în cadrul emisiunii “Maestrii în Artă Culinara”.
Câştigătorul competiţiei “Maestrii în Artă Culinara 2024”. O surpriză uriaşă, cine a obţinut trofeul de aur după plecarea trio-ului Scărlătescu-Bontea-Dumitrescu
După un sezon plin de provocări şi discuţii, s-a dezvăluit câştigătorul sezonului 13 al emisiunii “Maestrii în Artă Culinara” de la Antena 1. Concurentul care a obţinut cel de-al patrulea trofeu de aur din partea juraţilor a început să-şi construiască cariera în domeniul bucătăriei încă din adolescenţă.
Odată cu plecarea celor trei arbitri, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, care au marcat evoluţia spectacolului culinar, și înlocuirea lor cu alţi 4 juraţi renumiţi, controversele au continuat, punând presiune pe toţi concurenţii care trebuiau să-şi demonstreze acum abilităţile în bucătărie în faţa unui nou juriu strict.
Anunţul despre câştigătorul “Maestrilor în Artă Culinara 2024” a fost făcut de Echipa Vesele pe contul lor de Instagram, confirmând astfel că Mihai Dragomir, din echipa galbenă, sub îndrumarea lui Chef Alexander Sautner este câştigătorul sezonului 13 al emisiunii.
Câştigătorul competiţiei “Maestrii în Artă Culinara 2024”. Echipa Vesele a dezvăluit şi numele celorlalţi finalişti: Lăcrămioara Pintilie din echipa roz şi Lucica Susanu din echipa verde.
A fost cu adevărat un moment de mare bucurie pentru fanii emisiunii și pentru susţinătorii lui Mihai, care au urmărit cu sufletul la gură evoluţia sa în competiţie.
Mihai Dragomir, în vârstă de doar 24 de ani, a captivat încă de la începutul competiţiei, câştigând aprecierea juraţilor şi obţinând cel de-al patrulea trofeu de aur.
Originar din Constanţa, Mihai şi-a dezvoltat pasiunea pentru gătit încă din timpul liceului, începând cu prepararea pizzei într-un bistro local. Cu hotărâre şi ambiţie, a urmat cursuri specializate pentru a-şi perfecţiona abilităţile culinare.
Elev al şcolii de bucătari condusă de Chef Ștefan Popescu, Mihai Dragomir şi-a demonstrat talentul culinar în competiţia “Maestrii în Artă Culinara”, câştigând inimile juraţilor și obţinând scorul maxim pentru un desert excepţional.
Mihai Dragomir este tânărul care l-a impresionat pe Ștefan Popescu, primind trofeul de aur în ediţia din 9 aprilie 2024. Concurentul este originar din Techirgiol și este pasionat de arta culinară încă din adolescenţă. O perioadă l-a avut mentor pe chiar chef-ul care i-a oferit trofeul, în cadrul unei şcoli de gastronomie.
Câştigătorul competiţiei “Maestrii în Artă Culinara 2024”. Mihai Dragomir, în vârstă de 24 de ani, a obţinut trofeul de aur în preselecţiile de la “Maestrii în Artă Culinara”. A reuşit să obţină acest trofeu din partea lui Chef Ștefan Popescu. Născut în Constanţa, a început să gătească pizza într-un bistro din oraşul natal. Dar nu s-a oprit aici și a urmărit cursuri de specialitate.
“Am decis să mă mut la Bucureşti. Mi-am găsit o şcoală, mi-am găsit un job în unul dintre cele mai bune restaurante la momentul respectiv pe piaţă. Este un restaurant de fine dining. Am început de jos, pe secţiunea de salate, apoi am trecut la carne. (…) Se vorbea prin Con