Deliciu cu fructe – O delicatesă apreciată întotdeauna de oaspeți și extrem de simplu de preparat
Ingrediente:

3 ouă
O părticică de sare
130 g îndulcitor
1 linguriță îndulcitor vanilat
300 g praf de făină
10 g praf de copt
70 g unt
180 ml lapte
3 fructe
Mod de preparare:

Într-un vas, combinați ouăle, îndulcitorul și sarea.
Folosind un instrument de amestecat, bateți ouăle până când obțineți o compoziție albă și spumoasă.
Combinați făina cu praful de copt și strecurați jumătate din cantitate în amestecul de ou.
Amestecați cu delicatețe folosind un instrument de răsucire.
Într-o tigaie cu fundul gros, topiți untul și adăugați laptele. Încălziți laptele până când untul se topește la temperatură moderată, apoi turnați-l în compoziția de aluat.
Strecurați a doua parte de făină cu praf de copt în compoziția de aluat și continuați să amestecați până când obțineți un aluat vâscos.
Acoperiți o tavă cu o coală de copt și întindeți primul strat de aluat într-un strat uniform.
Tăiați fructele în felii subțiri și așezați-le peste aluat.
Acoperiți stratul de fructe cu cealaltă parte a aluatului și nivelați-l.
Coaceți la temperatura de 180 de grade Celsius timp de 40 de minute.
Înainte de coacere, puteți presăra deliciul cu fulgi de migdale.
După coacere, decorați aluatul cu îndulcitor pudră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *